“Mijn handen zijn er voor Jouw”

Wie ben ik ?

Mijn naam is Yvon v Ruyven, geboren en getogen in de Maasdijk. Na de middelbare school ben ik opleiding gaan volgen voor schoonheidsspecialiste maar daar heb ik nooit wat mee gedaan hoewel ik het menselijklichaam heel interessant vond en de lichaamsmassage`s vond ik erg fijn om te geven. Er was wel een lerares die een opleiding volgde van de voetreflex waar zij heel enthousiast over was en daar aandacht aan schonk in de les, hier is mijn interesse voor voetreflex ontstaan!! Na enkele jaren later heb ik zelf een 6 daagse cursus voetreflex in gevolgd en na het uit oefenen op m`n kinderen was ik om en heb de 4-jarige HBO opleiding bij de HAN (Haagse Acedemie van Natuurgeneeswijzen) gevolgd met heel veel plezier!

De praktijk is opgestart in 2009, aan huis op de 1e verdieping. Waar ik nog steeds met veel plezier in werk. De bijscholingen zijn nog steeds leuk en interressant om te volgen en zijn nodig om de kwaliteit te bewaren van mijn praktijk.

Mijn gegevens

Yvon v Ruyven

Geerbos 4

2676 BR Maasdijk

06-19682479

yvon@reflexzonetherapietvlindertje.nl

Praktijk gegevens

CAT-vergoedbaar nummer: 50272021-02-17

AGB-code Zorgverlener: 90039294

AGB- code Praktijk: 9006747

KvK nummer: 27352465

 BTW-id nummer: 179774074

`t Vlindertje is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT- vergoedbaar, zodat de reflexzonetherapieën meestal vergoed worden bij de zorgverzekeraars mits je een aanvullende verzekering heb. Dit houdt ook in dat ik me aan bijscholingen en eisen van de CAT- vergoedbaar moet voldoen om hier bij te horen. Er hoort ook een geschillen commissie bij, als U een klacht over mij heeft kunt U daar terecht als we er samen niet uit komen.

 

Yvon v Ruyven

Geerbos 4

2676 BR  Maasdijk

06-19682479

yvon@reflexzonetherapietvlindertje.nl

 

`t Vlindertje is aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT-vergoedbaar en de GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten)

in het contact met mijn cliënten gelden bepalingen, beroepscode, klacht-en tuchtregeling van de Cat-vergoedbaar en het Gat