“even helemaal weg “

Breusse massage

Deze massage richt zich op de gehele wervelkolom met name de tussenwervelschijven.

De tussenwervelschijf is het kraakbeen tussen de wervels dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken. Rudolf Breuss ontwikkelde in Duitsland de manuele tussenwervelschijf-massage en stelde vast dat deze zich heel goed laat combineren met de Dorn Therapie.

Het is gebaseerd op het uitgangspunt dat er geen definitief versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren.

De Breuss Massage is een hele rustige therapeutische rug massage, die psychische en lichamelijke blokkades goed kan oplossen. Veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en een chronische hernia zijn met deze methode ongevaarlijk en goed te behandelen.

 Hoe ga ik te werk ?

 

De rug wordt op een zachte, ontspannende energetische manier gemasseerd vanaf het stuitje naar de nek. Dit gebeurt met de Sint Jans-olie die een anti traumatisch en antidepressieve werking heeft en werkt diep in op de weefsels. Na de massage leg ik een stuk zijdepapier over de rug, dit geeft een heerlijk verwarmend gevoel.

De Bruess massage kan ook los behandelt worden in combinatie met een andere behandeling. Ben je heel erg gestrest of gespannen dan is dit een hele ontspannende massage, je komt weer terug in je zelf !

Dit werkt heel ontspannend bij

oververmoeidheid

  menstruatie klachten

 Burn out

  ischias

  hernia

  stress

 Open op afspraak

maandag : 13.15 – 17.00

dinsdag: gesloten

woensdag : 13.15 – 21.00

donderdag : 13.15 – 21.00

vrijdag : 13.15 – 17.00

massage  30 min          € 34.00

Yvon v Ruyven

Geerbos 4

2676 BR  Maasdijk

06-19682479

yvon@reflexzonetherapietvlindertje.nl

 

`t Vlindertje is aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT-vergoedbaar en de GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten)

in het contact met mijn cliënten gelden bepalingen, beroepscode, klacht-en tuchtregeling van de Cat-vergoedbaar en het Gat